totRO - expertii tai in comertul
Expertii tai in shopping online

Despre Noi

Echipa totRO a aparut din nevoia de a ajuta alte persoane, ca si noi, pentru care timpul liber este pretios si consumarea acestuia pe cautarea de produse printre sutele de site-uri disponibile, pur si simplu nu este alegerea cea mai buna.

Te intereseaza cum procedam in evaluarea produselor?

Majoritatea produselor pe care le prezentam au fost cumparate de catre un membru al echipe totRO sau de un apropiat al acesteia. Exista si anumite produse pentru care am fost nevoiti sa facem munca de cautare, comparare si verificare a unui numar foarte mare de recenzii validate, de la persoane care au cumparat produsele respective.

Ce trebuie sa stii despre recomandarile noastre

Vrem sa te asiguram asupra faptului ca, produsele recomandate, sunt alese dintr-un numar foarte mare de variante, analizate (din punct de vedere al caracteristicilor, pretului, recenziilor deja existente etc.) si de abia apoi trecute ca si recomandari. Nu sustinem, si nu vom sustine niciodata, faptul ca recomandarile noastre sunt infailibile insa, noi vom avea intotdeauna constiinta impacata stiind ca am recomandat ceea ce am considerat ca fiind cele mai bune produse din anumite categorii. Pentru toate produsele recomandate, incercam sa iti prezentam atat avantajele achizitionarii acestora cat si dezavantajele, lasand decizia finala in mana ta.

Echipa totRO

Robert-Adrian Minea

Robert-Adrian Minea

Director Executiv

Linked In   

Fondatorul acestui proiect, expert SEO la baza si specialist PPC, Robert, a investit timp si resurse importante pentru ca site-ul totro.ro sa indeplineasca toate standardele necesare unui ghid complet al cumparatorului care sa usureze decizia de cumparare a vizitatorilor site-ului totRO.ro

Vrei sa iei legatura cu mine? Viziteaza-mi profilul de LinkedIn.

Dragos Ivascu

Dragos Ivascu

Scriitor

Facebook   

Absolvent al facultatii de economie, specializat in tehnici de marketing si management, cu studii amanuntite in dezvoltarea personala...elaboreaza informatiile produselor si le pune la dispozitia dvs., inlesnind procesul de intelegere a beneficiilor achizitiilor de orice gen.

Pasionat de electronice si dispozitive high-tech, Dragos este omul nostru de incredere atunci cand vine vorba de analizarea unor produse precum sisteme de climatizare, frigidere, televizoare, laptop-uri si... practic toate aparatele in care intra curent electric :) .

Intrebari frecvente

Pot sa sugerez la ce produse sa faceti recenzii?

Desigur, daca ai in plan sa faci o achizitie mai importanta si categoria respectiva de produse nu o avem deja pe site, ne poti contacta pe email la office@totro.ro cu sugestia ta si vom face tot posibilul ca urmatoarea categorie de produse sa fie cea care te intereseaza.

Daca am o sesizare sau intrebare in legatura cu un produs achizitionat recomandat de dvs., cui ma adresez?

In aceste situatii, avem rugamintea la tine sa contactezi direct comerciantul folosind datele de contact de pe site-ul acestuia.